PLA D’ACTUACIÓ PER AL CURS 2020-2021 PER A CENTRES EDUCATIUS EN EL MARC DE LA PANDÈMIA

El Departament d’Educació ha fet públic el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia (per COVID-19). Si bé s’adreça especialment a les escoles, és un document prou interessant perquè també estigui a disposició de les famílies, atès que també hi apel·la en alguns apartats. Us l’oferim íntegrament en aquest enllaç i us en destaquem algun dels aspectes que impliquen més les famílies, perquè evitar la propagació de la malaltia ens afecta a tots.

Aquest Pla d’actuació pretén establir les bases per tal que el curs 2020-2021 es pugui reprendre amb les màximes garanties, buscant l’equilibri entre protecció de la salut de les persones als centres educatius, la correcta gestió de la pandèmia i el dret de tots infants i joves a una educació de qualitat. 

Amb les mesures que es proposen i la col·laboració imprescindible de tots els integrants de la comunitat educativa –incloses les famílies–, els centres educatius han de continuar sent espais on l’activitat educativa es pugui dur a terme d’una manera segura i confortable. 

Comments are closed.