Família Escola Acció Compartida
2020
99
Educació Infantil
Ja era hora!
Començar de zero

Caram! Quines ganes tenia que els nens comencessin l’escola. Això del Coronavirus està sent insuportable per a ells i per a nosaltres.  

Abans, en aquests dies, els portàvem al parc i allà jugaven i es cansaven terrejant o pujant al tobogan; ara no es poden tocar, han de dur mascareta, no poden beure aigua de la font… Tot plegat, un desastre!  

Miraré si m’han quedat clares les indicacions de l’escola: han d’entrar per la porta del carrer Maresme a les 9.10h per a no coincidir amb altres grups. Han de portar un gel personal, una ampolla d’aigua, la mascareta posada, el paper de no sé què… Però, ara que hi penso, la Laia entra a una altra hora, suposo que em deixaran portar-los tots dos. Ara no em ve a la memòria què em va dir la Núria sobre això.  

No sé com estaran aquest parell, després de les mini vacances al poble. Estic convençuda que no voldran tornar a la rutina; fa tant de temps que no es lleven d’hora… Suposo que l’Ignasi no tindrà cap problema, ell és de matinar i trobar-se amb els companys i amb la mateixa senyoreta, que l’ajudarà; el problema és la petita. Adaptació a l’escola, als companys, als horaris, a la senyoreta… En fi, amb 2 anys que té encara, què volem!  

Aquesta nit m’està costant agafar la son. No m’estranya gens, tinc per endavant un curs intens i diferent. Només demano a Déu salut.  

La iaia

Qüestions per al diàleg
1

Què és allò que més us ha preocupat abans d’iniciar el curs?

2

Com ho hem coordinat?

3

Com ho han viscut els vostres fills?

El programa FEAC és una iniciativa de l’Escola Cristiana de Catalunya (amb la col·laboració de la CCAPAC) per afavorir la relació família escola en el centres educatius
www.escolacristiana.org/feac | feac@escolacristiana.org

Butlletí FEAC de Fundació Escola Cristiana de Catalunya està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada de Creative Commons
Avís Legal
Redacció de continguts: Equip FEAC de la FECC | Disseny i programació: Clickart