Família Escola Acció Compartida
2021
101
Educació Infantil
Sense pati!
Treballar des de casa

Coronavirus, coronavirus i més coronavirus! Totes les notícies parlen del mateix. Una ja no pot estar tranquil·la: que si no pots sortir, que si no pots fer petons, que si no pots anar a busca la nena a l’escola... I ara què fem? La classe de la Núria, confinada. Amb qui es queda la nena? Els pares treballen i es veu que no poden fer-ho amb l’ordinador de casa. Ja em diràs!  

En realitat tenia ganes de tenir la Núria a casa. La mascareta, ni me la poso. Només em faltava això! Que a casa del meu fill hagués d’anar amb aquest morrió que no em deixa ni respirar. Ei! Però estem bé!  

Sort que abans de la pandèmia vaig apuntar-me a informàtica al centre cívic del barri i tinc alguna idea d’allò que diuen “connectar-se”. Com que el meu fill m’ho deixa tot ben pautat i tinc l’enllaç a la videoconferència, la Núria pot fer classe. El que no porto tan bé són les hores; hi ha dies que quasi se m’oblida i he hagut de despertar la nena.  

Ella s’ho passa molt bé; no para de xerrar davant la pantalla i això que la Iolanda deia que gairebé no participava a la classe. Doncs, mira-te-la!   

La Núria diu que, tot i que li agrada posar-se a l’ordinador, troba a faltar l’escola, perquè allà pot sortir al pati a jugar amb les seves amigues. Té raó, la canalla no la pots tenir tancada a casa. I molta culpa la tenim els grans, que carai!

La iaia.

Qüestions per al diàleg
1

Ficció o realitat? Tenim algun cas? Com ens ho fem?

2

Té raó la iaia quan diu que molta culpa la tenim els grans?

3

Què en diuen els nostres fills?

El programa FEAC és una iniciativa de l’Escola Cristiana de Catalunya (amb la col·laboració de la CCAPAC) per afavorir la relació família escola en el centres educatius
www.escolacristiana.org/feac | feac@escolacristiana.org

Butlletí FEAC de Fundació Escola Cristiana de Catalunya està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada de Creative Commons
Avís Legal
Redacció de continguts: Equip FEAC de la FECC | Disseny i programació: Clickart