Un total de 139 centres educatius participen en la 8a edició dels Campionats de Formació Professional, Catskills, que enguany s’obren al públic a través de la retransmissió en streaming, adaptant-se d’aquesta manera a la situació actual de pandèmia. En aquesta edició es realitzen competicions de 41 especialitats diferents, cadascuna d’elles plantejada de manera telemàtica (l’alumnat participa des del propi centre) o presencial (amb una única seu on es desplacen els participants i tutors).  

Un total de 426 alumnes de cicles formatius de grau mitjà i grau superior van començar els entrenaments dels campionats al mes de febrer, a mode de simulacre, per preparar-se per a les competicions que s’estendran fins a finals de juny. Aquesta edició, els campionats d’FP de Catalunya s’obren  al públic i les competicions de  les 41 especialitats es poden seguir per streaming arreu del territori català.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.