L’ONGD salesiana VOLS, presenta Joves interconnectats per una ciutadania global-digital. En el marc del’Horitzó 2030 i en el context Covid-19: “Change Things” (canvia les coses), els salesians posen en marxa un nou projecte en col·laboració amb l’Agència Espanyola de Cooperació i Desenvolupament (AECID), Jóvenes y Desarrollo i Bosco Global.

El projecte s’adreça a joves, educadors i als altres membres de la societat que vulguin promoure una ciutadania global digital responsable, que ajudi a prevenir els discursos d’odi i la desinformació. Amb aquesta iniciativa els salesians volen generar una transformació positiva en la societat per aconseguir “Change Things”, a través d’accions que inundin les xarxes socials de cordialitat, pau i tolerància.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.