Havia de passar un cop passada la Setmana Santa, però les xifres d’ingressats a les unitats de cures intensives no ho permetien. Però la idea és que passi abans de l’estiu. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha assegurat aquest dimecres que els alumnes de batxillerat i de formació professional (FP) que ara segueixen un model semipresencial tornaran a les aules abans d’acabar el curs. «El Procicat no ho veu malament», ha detallat, sempre que les dades epidemiològiques de la pandèmia ho permetin.

En una roda de premsa per explicar l’oferta de formació postobligatòria per al curs 2021-2022, el responsable d’Educació ha assenyalat que la tornada a les classes és especialment necessària en el cas dels alumnes que s’estan preparant per a les proves d’accés a la universitat i per als estudiants de les branques més tècniques d’FP, de manera que puguin tornar a fer pràctiques als tallers. En qualsevol cas, i sense voler detallar quina xifra de crítics per Covid es dona per bona per trencar amb el model híbrid, ha recordat que la decisió última recau en les autoritats sanitàries. De cara a l’inici dels cursos passat l’estiu, Bargalló ha donat per fet que s’haurà posat fi al sistema telemàtic i que tots els alumnes (aquest any n’han sigut 350.000) tornaran a la situació prèvia al confinament del març del 2020.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.