Més de 200 alumnes de formació professional d’arreu de Catalunya participen avui a partir de les 10h a la segona edició de les 24H Innovació Barcelona per Dualiza d’FP, on hauran de trobar solucions en 24 hores, a través d’una plataforma virtual, a 24 reptes proposats per empreses d’àmbits i especialitats diversos. L’objectiu de l’esdeveniment és apropar el talent i el potencial creatiu de l’FP a l’empresa. Per primer cop la jornada es pot seguir a través d’un programa retransmès en streaming des del web, amb una graella amb taules rodones, xerrades, seguiment dels prototips, visites als equips i intervencions amb experts.

Així doncs, els estudiants d’FP es distribuiran en 24 reptes i hauran de trobar solucions en 24 hores als reptes proposats per empreses d’àmbits i especialitats diversos com Danone, TRAM, Vueling, Aigües de Barcelona, TMB, DKV, Bayer, MediaMarkt, Santiveri, Hospital Clínic, Nestlé, Miro, Hospital de la Vall d’Hebrón, Everis, Opinno, Caritas, Circuit de Catalunya, Girbau, Seidor, DAMM, Sagardi, IAAC i Enertika. Les propostes de solucions també podran englobar diversos formats: des de productes fins a la creació de software o serveis sense limitacions creatives.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.