Els dies 12 i 13 de setembre se celebrarà la cinquena edició de La Nit de les Religions de Barcelona. La iniciativa compta amb un programa d’activitats presencials i virtuals organitzades per 33 comunitats religioses i associacions de la ciutat, que inclouen xerrades, visites guiades, concerts i representacions teatrals, entre d’altres.

L’edició d’enguany s’ha adaptat a la realitat actual, marcada per un context de crisi sanitària arran de la COVID-19. Així, en aquesta edició, s’estrenaran les activitats en format virtual i es demanarà prèviament la inscripció a les activitats per garantir l’aforament i la distància social.

«Les comunitats religioses i entitats de la societat civil han jugat un rol essencial durant el temps de confinament, acompanyant, sovint, les persones més vulnerables des d’un punt de vista material, emocional i espiritual», afirma Francesc Torradeflot, director de l’AUDIR . «La Nit de les Religions es vol sumar també a aquest esperit d’acompanyament i proximitat a través de les activitats que es duran a terme.» A més a més, «vol continuar sent un espai de trobada i de diàleg, que permeti conèixer de primera mà la diversitat del nostre país i ser un instrument per contribuir a eliminar els prejudicis, els estereotips i els discursos d’odi», afegeix Torradeflot.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.