La pandèmia del Covid-19 a Catalunya i el confinament han portat a situacions excepcionals i doloroses. Però també històries de solidaritat i humanitat úniques. Les persones d’Església n’han protagonitzat moltes i ara queden recollides en un documental.

Església confi(N)ada és un documental d’Animaset dirigit per la periodista Laura Mor, realitzat íntegrament durant el confinament, que explica aquesta experiència única. Com ha viscut l’Església a Catalunya el confinament i què significa ser cristià en temps de coronavirus.

El documental s’estrena aquest diumenge 31 de maig a les 13h a 8 TV i a través de la plataforma digital de La Vanguardia.

El divendres 29 de maig a les 18h es farà una presentació virtual a través del web d’Animaset [www.animaset.cat]. En la presentació intervindrà part de l’equip d’Animaset que ha realitzat el documental durant el confinament, la directora i guionista Laura Mor, el guionista Jordi Llisterri i el productor executiu Jordi Roigé. També parlaran de la resposta de l’Església durant el confinament el president de la Unió de Religiosos de Catalunya, Eduard Rey, i el vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, Norbert Miracle. El president d’Animaset, Màxim Muñoz, tancarà l’acte.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.