La imatge social de la feina dels inspectors d’educació és que fiscalitzen i controlen tot el que passa a les aules de les escoles. Les seves funcions estan regulades per un decret de l’any 2000, que la realitat s’ha encarregat de superar des que el 2009 es va aprovar la Llei d’Educació de Catalunya, que dona autonomia als centres per prendre decisions, i després dels processos de transformació i innovació que han viscut molts centres del país en aquests anys. Calia, doncs, posar al dia la feina dels inspectors que treballen a Catalunya amb un nou decret, que el Govern ha aprovat aquest dimarts. La nova normativa, que es publicarà demà dimecres al Diari Oficial de la Generalitat, concreta les finalitats de la inspecció i n’actualitza les funcions i la manera d’exercir-les.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.