La tercera revolució industrial té indubtablement una infinitat d’elements positius que ens estan fent i ens faran créixer. Un dels àmbits on inqüestionablement es desplega una plètora d’oportunitats positives és l’educació. Entre les potencialitats més destacables de la revolució tecnològica trobem, per exemple, la possibilitat d’accedir a quantitats ingents de coneixement de forma gratuïta o més assequible. Aquesta potencialitat s’ha materialitzat fins i tot dins de les institucions d’educació superior més prestigioses del món, que han decidit obrir cursos en línia de franc per al gran públic. L’avantatge obvi del model es maximitza quan es combinen tres elements clau: continguts de qualitat que aglutinen l’excel·lència a escala global, màxima flexibilitat en l’àmbit personal per tal de poder-hi accedir, i seguretat jurídica i educativa en la mesura que es tracti d’una formació estructurada que assegura un procés efectiu d’aprenentatge i acreditació.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.