L’Associació Catalana de Llars d’Infants, l’Associació de Llars d’Infants de Catalunya i la Coordinadora d’Escoles Bressol de Catalunya reclamen una única xarxa educativa per a l’etapa de 0 a 3 anys. En un comunicat, aquestes associacions denuncien l’existència de dues xarxes paral·leles per a l’educació infantil de primer cicle, “una que forma part del Departament d’Educació i, per tant, que està regulada per la Llei d’Educació Catalana (LEC), i l’altra que no”.

“Cal que es compti amb una normativa que sigui igual per a tothom i que es deixi de generar confusió entre la ciutadania amb denominacions similars i sobre quins centres i quins no estan acreditats pel Govern de la Generalitat”, assegura Conxita Pericó, presidenta de l’Associació Catalana de Llars d’Infants. Segons Pericó, la LOMLOE o llei Celáa “avala aquesta posició, assenyalant que els centres que acullin de manera regular a nens i nenes d’entre 0 a 6 anys hauran de ser autoritzats per les administracions educatives com a centres d’educació infantil”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.