Amb l’inici del nou any i la represa de les classes després de les vacances d’hivern, la directora executiva de l’Unicef, Henrietta Fore, ha volgut fer pública una declaració en què alerta que, “a mesura que entrem en aquest any nou i la pandèmia del covid-19 i els casos segueixen creixent a tot el món, no hem d’escatimar esforços en mantenir les escoles obertes o prioritzar la reobertura de centres escolars“. Malgrat que les proves aclaparadores del greu impacte que té el tancament de les escoles en la infància, i de la evidencia creixent que les escoles no afavoreixen el contagi, molts països han optat per mantenir-les tancades, en alguns casos, durant gairebé un any. Fore adverteix que l’efecte del tancament de les escoles –que en el pic de la pandèmia va afectar el 90% del estudiants de tot el món i va deixar més d’un terç dels estudiants sense accés a educació a distancia– ha sigut devastador.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.