Sobretot, per motius de salut. Però també per molts altres, com poder crear itineraris segurs per arribar a l’escola a peu o en bicicleta o disposar d’espais habilitats per al joc a l’aire lliure i reduir el soroll. Les famílies de Barcelona que aquest divendres es tornaran a organitzar per tallar carrers de forma simultània davant de diferents centres escolars tenen clar que els sobren les raons per exigir més “contundència” al govern d’Ada Colau a l’hora de treure trànsit de llocs sensibles com els accessos escolars. I compten amb el suport d’entitats com la Societat Catalana de Pediatria, que avui s’ha sumat a la roda de premsa per presentar la protesta i que també reclama que, per motius com reduir les crisis d’asma entre els infants és imperatiu pacificar els carrers on hi ha escoles.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.