Amb l’inici del nou any, Coca-Cola torna a convocar el certamen de teatre jove pioner a Espanya, els Premis Buero de Teatre Jove, continuant així amb el seu compromís per oferir experiències enriquidores a joves de tot Espanya.

De temàtica lliure i en qualsevol llengua oficial de l’Estat, la 18a edició d’aquests premis s’obre incorporant noves modalitats, com monòlegs i audioteatres. Així, el certamen amplia els seus horitzons i obre per primera vegada en la seva història l’oportunitat de participar amb un monòleg, així com d’usar els àudios, que tant fan servir els joves en la seva forma diària de comunicar-se, per donar sortida a la seva creativitat i el seu talent. Amb aquesta novetat, Coca-Cola vol continuar oferint als joves del nostre país que visquin experiències inoblidables i enriquidores a través de nous formats en què puguin continuar expressant-se, aprenent a comunicar-se i treballar en equip mentre reforcen habilitats com la memorització, l’expressió o l’empatia.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.