El Departament d’Educació del govern de la Generalitat no pensa cedir i té la intenció de mantenir la decisió de no renovar el concert a les onze escoles que segreguen per sexe, tal com va decidir en una resolució el 15 de maig i que va ser publicada al Diari Oficial de la Generalitat el 13 de juliol. Així ho va comunicar ahir després d’expressar que pensa recórrer contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’acceptar les mesures cautelars demanades pels centres afectats i no només suspèn la denegació dels concerts, sinó que acorda la seva renovació per sis cursos més, com el departament farà amb la resta de centres escolars. L’única condició que posava el tribunal és que presentessin una garantia d’1,8 milions mentre no es resolgués el recurs contenciós administratiu.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.