Víctor P. (Barcelona, 1973) es va educar a l’escola de La Salle Bonanova de Barcelona, un centre històric que aglutina una població escolar de 1.500 alumnes de la part alta de la ciutat. Era un addicte al futbol. Abans d’acabar la seva escolarització, va passar a ser entrenador dels més petits al Club Esportiu Bonanova, una entitat annexa a l’escola que a principis del 2000 va començar a dirigir. Va cursar Magisteri i, després d’una etapa de mestre al Viaró Global School de Sant Cugat (de l’Opus Dei), va acabar ingressant al cos de docents de La Salle. «Si volies jugar a futbol, havies d’anar a parlar al despatx del Víctor», expliquen exalumnes contactats per aquest diari. Era una persona important perquè l’equip de futbol també ho era per a l’escola. Era un professor carismàtic, «dels que es feia estimar». Per això les dues acusacions per abusos i agressions sexuals han deixat aquesta comunitat en un estat pròxim a la commoció.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.