El Departament d’Educació destinarà aquest curs 750.000 d’euros a la promoció escolar de l’alumnat gitano. El Projecte promoció escolar –emmarcat dins del  Pla integral del poble gitano- fa un pas més endavant i amplia el nombre de zones on es desenvolupa i el nombre de centres on intervé.

El Projecte promoció escolar -impulsat pel Departament d’Educació- es va implantar el curs 2007-2008 per lluitar contra la no escolarització i l’abandonament escolar entre el col·lectiu gitano, que dificulta el seu èxit educatiu, sota el paraigües del Pla Integral del Poble Gitano. Es va fer de la mà de l’entitat Fundació Pere Closa, que treballa per la formació i la promoció d’infants i joves gitanos mitjançant el reforç escolar. L’objectiu és assolir l’escolarització plena, l’èxit escolar i la promoció sociolaboral d’aquest alumnat.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.