Aquest dilluns la direcció del col·legi de La Salle Bonanova va informar amb una circular totes famílies del centre d’un possible cas d’agressió sexual de fa anys. El centre educatiu va tenir coneixement per primera vegada d’aquests suposats fets d’un professor del centre el 13 de novembre. Un jutjat de Barcelona que tramita la denúncia des del mes passat va comunicar a l’escola els fets que haurien succeït suposadament fa 10 anys a les instal·lacions de l’escola, també utilitzades per part del Club Esportiu.  

El treballador afectat havia agafat la baixa laboral dos dies abans d’arribar la comunicació del jutjat i s’ha comunicat a les famílies que “mentre duri la instrucció d’aquest procediment la Institució ha decidit que no se’l reincorporarà en cap de les seves funcions”. Des de l’escola suposen que el cas no afecta a cap dels alumnes que actualment estan matriculats al centre, però que s’ha personat en la causa per tenir accés a tota la informació i poder traslladar el que sigui necessari a les famílies. Posteriorment, aquest dimarts la denúncia ha trascendit als mitjans de comunicació.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.