A causa de la crisis sanitària i social, la Fundació Comtal ha augmentat els seus esforços per combatre les desigualtats mitjançant programes on es treballen les emocions, les competències transversals, les habilitats relacionals, l’autonomia i la responsabilitat.

Per tal de fer front a aquestes desigualtats, la Fundació Comtal fa una crida per aconseguir la solidaritat de 120 persones voluntàries disposades a ajudar en projectes educatius, de lleure, formació, orientació i/o participació comunitària.

Marta Galligó, directora de la Fundació Comtal, explica que la responsabilitat social és un valor bàsic per al bon funcionament de la societat, de l’entorn i de les persones: “Davant una crisi com l’actual hem de promoure allò que cadascú de nosaltres pot aportar i oferir a l’entorn per tal que la força col·lectiva sigui el motor per avançar i transformar. La responsabilitat vers l’entorn i la societat és de cadascun de nosaltres”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.