Amb un format digital, uns 2.000 joves i famílies s’han reunit divendres i dissabte per celebrar el Festival de música cristiana Canòlich Music. Amb format digital i des de Sant Julià de Lòria, al Principat d’Andorra, han seguit el festival a través dels mitjans digitals, les xarxes socials i a l’activitat central, que s’ha fet presencial: la missa a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria.

“Estem contents d’haver donat una veu d’esperança als joves en una circumstància tant difícil per a ells. Hem après junts a ser més valents perquè amb la música és més fàcil superar les dificultats, ja que la música és un element molt important per a viure la fe, i estem sentint que Déu ens acompanya en aquests moments”. Així ha valorat aquesta edició el capellà Pepe Chisvert, delegat d’Ensenyament de la diòcesi d’Urgell, membre de l’equip organitzador del Canòlich Music.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.