El Govern de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, ha signat un conveni de col·laboració amb els governs d’Euskadi, La Rioja i la Comunitat Foral de Navarra per impulsar i promoure accions conjuntes de gestió, promoció i difusió del Camí Ignasià.

L’objectiu és desenvolupar un model turístic diversificat, sostenible i innovador, basat en l’equilibri territorial i la desestacionalització, que remarqui el valor tant del medi natural com del patrimoni històric, arquitectònic, religiós i cultural. En aquest sentit, les quatre comunitats consideren que hi ha una oportunitat especial per desenvolupar aquesta visió polièdrica compartida, partint de l’intercanvi d’informació i experiència. A més, en el cas concret de Catalunya, l’impuls del Camí Ignasià està en l’ínia amb els diversos eixos de treball del Pla estratègic de turisme de Catalunya 2018-2022.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.