La futura llei d’educació incorporarà una nova modalitat de batxillerat. Ara mateix n’hi ha tres tipus: Humanitats i Ciències Socials, Arts i Ciències (disciplina aquesta última a la qual s’afegirà Tecnologia). Una vegada que la nova LOMLOE (llei orgànica de millora de la LLOÏ) entri en vigor n’hi haurà un quart tipus: el batxillerat general, en el qual els estudiants podran rebre continguts combinats dels tres models ja vigents, segons ha pogut saber aquest diari. Aquesta opció pretén retenir en els centres educatius aquells alumnes que encara no tenen clara la trajectòria d’especialització. L’objectiu és seduir-los perquè continuïn estudiant superant la tradicional dualitat entre les ciències i les lletres. Igual com les altres tres opcions, el batxillerat general donarà accés a la formació de grau superior, universitat inclosa.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.