El Departament d’Educació ha posat en marxa el concurs “Jo tinc la paraula” per millorar la comunicació oral dels estudiants d’ESO i batxillerat. Concretament, es proposa als alumnes l’enregistrament d’un vídeo, amb l’objectiu que reflexionin sobre els components que fan que la comunicació oral sigui eficaç. El concurs s’emmarca dins del programa “Tenim la paraula”, que es va iniciar el curs passat per millorar les habilitats comunicatives orals de l’alumnat, i que ja compta amb la participació d’uns 850 professors d’arreu de Catalunya.

El concurs preveu tres categories corresponents a nivells educatius diferents: categoria A per a alumnat de primer i segon d’ESO, categoria B per a tercer i quart d’ESO i categoria C per a batxillerat. En totes les categories, els alumnes podran participar al concurs individualment (monòleg) o en parella (diàleg). Per a cada categoria s’establirà un primer premi i dos finalistes. El premi consistirà en un curs per a youtubers de creació i edició de continguts, i un diploma acreditatiu. Els alumnes que hi vulguin participar podran presentar els vídeos fins al 16 de febrer de 2021.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.