Avui hi ha 51.101 membres de la comunitat educativa confinats a casa, d’acord amb les dades que actualitza diàriament el traçacovid. Encara, però, representen un percentatge baix, respecte del total. Els 48.715 alumnes confinats són el 3,38% del total i els 2.238 docents l’1,36%. De fet, segons la secretaria general d’Educació, Núria Cuenca, en les cinc setmanes que fa que ha començat el curs hi ha un 94% de centres educatius que encara no han hagut de confinar cap dels seus grups estables, i, dels que ho han hagut de fer, al voltant del 80% només ha tingut un o dos grups confinats. Fins el moment s’han desconfinat 2.500 grups i es preveu desconfinar-ne 1.800 més fins a finals d’octubre, el que passa és que molt probablement el ritme de grups confinats continuï en augment, ja que la tendència diària és a confinar-ne més dels que es desconfinen.

Cuenca ha ofert aquestes dades en roda de premsa, juntament amb el secretari de Polítiques Educatives, Carles Martínez. Per la número dos del Departament d’Educació, “l’escola no està aïllada del context comunitari, i el que passa a la societat s’acaba reflectint a l’escola. De tota manera, les mesures estan funcionant i no hi està havent brots a les escoles. Tots els contagis ens venen de fora”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.