Els consellers de Salut i Educació, Alba Vergés i Josep Bargalló, han presentat aquest matí un acord de col·laboració que duran a terme amb les ONG Open Arms i Creu Roja per a la realització dels cribratges en l’àmbit escolar. Ho han fet conjuntament amb el director de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, i el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet. Aquest acord permetrà que ambdues entitats s’incorporin formalment en els equips d’atenció primària del Departament de Salut per dur a terme els cribratges en l’àmbit escolar.

El conseller Josep Bargalló ha declarat que l’acord servirà “per garantir la continuïtat en la política de cribratges en la comunitat educativa”. Concretament, ha assegurat que permetrà “continuar fent cribatges, fer-ne més i amb més garanties, i que això no signifiqui una tensió en l’atenció primària”. Ha afegit que aquest acord “ja està funcionant, de fet Creu Roja i Open Arms ja han anat a les escoles i ja han fet cribratges, és perquè continuï aquest suport i que continuï amb més força”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.