Actualment, hi ha 2.128 grups escolars confinats, xifra que representa el 3% dels grups estables total. Això vol dir que hi continua havent diàriament un 97% de grups estables assistint als centres educatius i un 94% de grups que després de les quasi bé 6 setmanes de l’inici del curs no han hagut de confinar-se encara. Així ho ha exposat la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, durant la roda de premsa d’actualització de les afectacions de la Covid-19 als centres educatius.

Cuenca ha remarcat que la incidència de la Covid-19 als centres reflecteix l’afectació de la pandèmia al seu entorn: “Les dades ens diuen que l’escola no està aïllada del seu context comunitari. Les mesures que tenim adoptades als centres eductius estan funcionant, estant contenint els contagis a les escoles, i els brots venen de fora de l’escola des de l’inici”. Tot i així, la secretària ha admès que “estem preocupats per la incidència del virus en la nostra comunitat, perquè inevitablement acabarà tenint un impacte en les escoles”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.