La complexitat que es va viure amb el confinament va portar a prendre unes decisions que es van considerar lògiques, des d’un cert punt de vista, potser perquè no se sabia el temps que duraria. El que es va prioritzar, des d’un punt de vista no tan lògic, van ser els rendiments escolars, i es va ignorar que si ja s’havien passat els 2/3 del curs escolar, el temps que quedava podia centrar-se més en com es vivia la situació que no en els temes no donats.

Aquest és segurament el nus de la qüestió: notes, avaluació, rendiments, informe Pisa, meritocràcia o llibres abans que fer l’aprenentatge d’una vivència que ha trasbalsat el món i que s’ha sentit a la pell amb diferents intensitats i circumstàncies, i que ha afectat tothom encara que en diferents graus d’intensitat, òbviament.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.