Malgrat la situació de rebrots del covid-19, encara són molts els treballadors que es desplacen presencialment a la feina cada dia. És per això que el Consell de Relacions Laborals (format per la Generalitat, els sindicats CCOO i UGT i les patronals Foment i Pimec) ha insistit aquest dimarts que totes les empreses que puguin fer teletreball hhauran de promoure aquesta modalitat.

“Les empreses resten en l’obligació de limitar la mobilitat de les persones treballadores adoptant sistemes de treball a distància i teletreball, així com reunions telemàtiques, d’acord amb les mesures decretades per l’autoritat sanitària, durant el seu període de vigència, i recordem que només quan pel tipus d’activitat el treball presencial és imprescindible es permet la mobilitat”, ha recordat l’organisme en un comunicat.

Llegir-ne més.

Deixa un comentari!