L’entitat Amalgama7, especialitzada en l’atenció terapèutica i educativa per a adolescents, joves i les seves famílies, ha dut a terme en col·laboració amb la Fundació Portal, una entitat social sense ànim de lucre d’àmbit estatal dedicada a l’atenció d’adolescents afectats per patologia dual i les seves famílies, un exhaustiu estudi sobre els comportaments dels adolescents i les seves famílies durant el confinament provocat per la crisi sanitària del covid-19 a Espanya.

Les dues entitats tenen com a objectiu oferir els resultats de l’estudi a les administracions públiques, entitats escolars, clíniques i científiques i a la mateixa opinió pública, amb la finalitat de contribuir a la millora de mitjans i serveis per a adolescents, joves i les seves famílies. L’estudi, de caràcter aleatori pel que fa a la procedència dels pares i mares enquestats, s’ha desenvolupat en totes les comunitats autònomes d’Espanya durant els mesos d’agost i setembre. S’han entrevistat més de 1.500 mares i pares d’adolescents de 14 a 18 anys.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.