La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, han inaugurat oficialment un nou curs de les escoles agràries en què s’ha arribat als 10.000 alumnes: 750 joves inscrits als cicles formatius de grau mitjà i superior i vora 9.000 a la formació contínua, en totes les seves modalitats. Aquesta xifra representa un 13% més de matriculats a primer curs respecte de l’any 2019. La consellera Teresa Jordà s’ha mostrat satisfeta amb aquest increment, i ha destacat que “ens cal continuar en aquesta línia, explicant a tots els joves que el sector agroalimentari i forestal és un sector molt actiu i divers, que us permetrà poder-vos desenvolupar personalment i professionalment”. “Aquestes xifres també demostren que els nostres centres educatius heu sortit reforçats malgrat que l’emergència sanitària hagi impedit realitzar la vostra activitat habitual per donar a conèixer els cicles formatius. I que us heu sabut adaptar a les tan excepcionals noves circumstàncies”, ha explicat Jordà.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.