Prefereixen la trobada comunitària, però contemplen escenaris mixtes, semipresencials, i conviden a les parròquies a fer misses per internet que incloguin els nens de la catequesi. Són algunes de les pautes que ha difós el SIC, el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears, a les portes d’un inici de curs marcat per la Covid-19.

“La catequesi no és una extraescolar per molt que a vegades socialment siguin equiparades. La catequesi és un servei de la comunitat parroquial equiparable a les activitats educatives de caire social i del lleure”. Així ho recorda el consell de delegats de les diòcesis de Catalunya i Balears. Continuen apostant per una catequesi presencial i comunitària per al procés d’iniciació cristiana d’infants, adolescents, joves i adults. Això sí, amb la responsabilitat que comporta la situació sanitària i seguint sempre les mesures de prevenció i higiene que recomanen les autoritats sanitàries.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.