La comunitat educativa ha rebut amb escepticisme la proposta d’iniciar el curs de manera presencial i de potenciar-ne el caràcter telemàtic si hi ha rebrots. Els directors d’escola i institut han mostrat el seu “desconcert” davant mesures contradictòries que els han recomanat des de l’administració les últimes setmanes, va queixar-se la presidenta de l’Associació de Directors de Centres Públics, Isabel Sánchez. “No és seriós ni responsable que les ràtios d’alumnes augmentin i les aules disminueixin en cada roda de premsa del conseller Bargalló”, va denunciar ahir el sindicat UGT en relació amb la planificació presentada dilluns pel govern del nou curs escolar. El sindicat Ustec també va lamentar “l’oportunitat perduda de rebaixar ràtios”, es queixava el seu portaveu, Ramon Font.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.