“Viure els propers anys amb uns horaris més racionals i saludables.” Aquest és l’objectiu que es fixa el pla Viure Millor i que va presentar ahir el govern amb l’objectiu de complir amb els compromisos del pacte de la reforma horària. Un document que preveu 88 mesures en tres eixos diferents i 12 objectius per impulsar la primera política pública integral de racionalització del temps al conjunt de l’Estat espanyol. El pla aposta per millorar l’eficiència del temps, i això apostant per la digitalització, la connectivitat i la flexibilitat dels horaris. Entre les mesures es proposa no convocar els actes institucionals més enllà de les sis de la tarda i que les reunions també es facin a primera hora per acabar a aquesta mateixa hora. “Ens volem dotar d’instruments per recuperar temps i qualitat de vida”, indicava el director de l’Oficina per la Reforma Horària, Alexis Serra, que afegeix que el pla “no té marxa enrere” i espera que sigui “l’exemple a seguir” per a altres administracions públiques. “La crisi ens ha fet apostar pel teletreball, un accelerador clar de la reforma horària, i ara tenim la responsabilitat d’educar en el teletreball”, assegurava Serra, que reconeixia que amb la situació actual hi ha alguns sectors que hauran d’esperar a recuperar-se per poder promoure canvis d’horaris.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.