El nou curs universitari serà presencial i virtual com a mínim durant la primera meitat del curs. Quan sigui presencial, s’hauran de mantenir la distància de seguretat i els hàbits higiènics. El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), la secretaria d’Universitats i Recerca, els vicerectors de docència de les dotze universitats catalanes i l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) han acordat definir un model de docència mixta o híbrida que combini la presencialitat a les aules amb entorns no presencials o virtuals, segons van explicar ahir en una roda de premsa. “No es tracta de transformar les universitats presencials en universitats en línia, ni tampoc la docència que imparteixen”, va advertir la directora general d’Universitats, Victòria Girona.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.