Hi haurà més barracons. O com diu el Govern, més «mòduls prefabricats no estructurals». Però hi ha una explicació que té a veure amb l’imprevisible que s’ha tornat tot amb el coronavirus. Dels 1.013 repartits per tot el territori educatiu català, cosa que afecta un total de 20.000 alumnes, 72 havien de retirar-se de cara a aquest mes de setembre, però s’ha decidit deixar-los ara per ara, ja que poden ser necessaris pels capricis de la pandèmia. Afegits als 36 que està previst que es col·loquin per donar resposta a la creixent demanda, sobretot en la secundària, el curs 2020-21 començarà amb 1.049 aules metàl·liques. En total, 93 escoles catalanes públiques funcionen íntegrament en contenidors de reforç, i 422 en tenen algun d’instal·lat al seu recinte. 

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.