En la convocatòria de setembre de 2020 es porta a terme en diversos instituts del Departament d’Educació un nou procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 660 persones en 27 àmbits professionals.

S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en algun dels 27 sectors que es convoquen: Acció social, Accions d’inclusió, Activitats auxiliars de magatzem, Activitats comercials, Administració i finances, Allotjament, Assistència a la direcció, Atenció a persones en situació de dependència, Biocides, Condicionament físic, Confecció de pàgines web, Cuina i gastronomia, Documentació i administració sanitàries, Emergències sanitàries, Ensenyament i animació socioesportiva, Gestió de vendes i espais comercials, Guia en el medi natural i de temps lliure, Guia, informació i assistència turístiques, Higiene bucodental, Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Ioga, Jardineria, Lleure, Neteja, Planta química, Salvament i socorrisme i Sistemes microinformàtics i xarxes.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.