L’Alifara és la festa de celebració que els pagesos solien fer de cara al final de la temporada de collites i on compartien, amb altres pagesos, el resultat dels fruits que havien estat sembrant durant el curs. Els equips directius d’Escola Pia celebren anualment l’Alifara, amb la mateixa intenció amb què ho feien els pagesos: compartir i posar en comú els fruits recollits durant tot el curs. Enguany, però, ha sigut una Alifara a distància, i cadascun dels equips directius s’han trobat a la seva escola o institució per connectar-se en línia amb la resta de companys i companyes d’Escola Pia.

L’Alifara també és el moment en què es dóna la benvinguda als nous càrrecs directius i s’acomiaden aquells que els deixen. En Toni Burgaya, director general d’Escola Pia, ha volgut fer un reconeixement especial a aquestes persones que, durant uns anys, han estat compromesos amb aquests càrrecs i oferint el seu servei a la institució.

Al seu torn, l’Eduard Pini, provincial d’Escola Pia de Catalunya, ha encoratjat a tots els presents a seguir sent motor de canvi i d’acompanyament per tots els membres que formen part de l’acció eduactiva i social.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.