Un dels monitors del casal d’estiu de l’escola Pia Santa Anna de Mataró va donar positiu en Covid-19 la setmana passada, tal i com ha avançat aquest dilluns Mataró Audiovisual i han confirmat des de l’escola de Mataró. Aquest fet va obligar a aïllar el grup de 8 infants que tenia a càrrec, tots ells d’edat corresponent a P3. Afortunadament, els tests PCR realitzats als infants han donat tots negatiu. El casal continua amb normalitat ja que funciona, com marquen els protocols, amb grups de convivència reduïts.

Segons han explicat fonts de l’Escola Pia, el positiu es va confirmar dimecres passat, dia 15, després que el monitor presentés símptomes com ara febre i fos sotmès a un test al CAP. Immediatament es van activar els protocols necessaris i es van aïllar els 8 infants que el monitor tenia a càrrec. El fet no ha anat més enllà, ja que cap dels 8 infants ha resultat infectat, després que els tests PCR aplicats a tots ells donessin negatiu. 

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.