No és el mateix confinar-se en un pis de pocs metres quadrats, amb moltes persones compartint habitacions, mal ventilat i havent d’anar físicament a la feina mentre els fills es queden a casa sense eines per seguir el curs escolar que fer-ho en un pis amb millors condicions, treballant des de casa i amb la feina garantida. Tenint en compte això i que només cal fer una mirada a les dades de Barcelona per veure que els barris on menys va baixar la mobilitat quan es va donar la consigna de quedar-se a casa van ser els més vulnerables, l’Ajuntament de Barcelona ha reajustat d’urgència els projectes previstos al pla de barris, que recull petites intervencions a les zones més delicades de la ciutat (des de  l’eix del Besòs fins a Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i alguns barris de muntanya). Una de les noves branques d’actuació és la que ha permès afegir quasi 1.000 places a les 800 que ja s’oferien per fer casals d’estiu de manera gratuïta. Després del confinament la demanda va desbordar completament la previsió inicial.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.