Milers d’infants i joves comencen casals i colònies, tot i que un terç del que seria habitual. Paradoxalment, alguns d’ells en escoles que no van trepitjar durant el final de curs virtual. Entitats del lleure, l’administració, els monitors i les mateixes famílies que els hi inscriuen faran un esforç per adaptar-se al distanciament, i el cor fort per evitar rebrots de la Covid 19. Es tracta de mesurar la necessitat dels infants de gaudir de l’aire lliure i socialitzar-se -després de mesos tancats a casa-, la dels pares i mares de poder treballar i el risc de contagi, perquè el virus no ha desaparegut, segueix latent. Menors i monitors conviuran en grups fixes de deu persones per acotar la possibilitat de contagi assajant, d’alguna manera, el que pot ser l’escola al setembre.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.