Sense classes, sense avançar matèria, sense transport escolar, sense servei de menjador i sense poder acollir tots alumnes. Així obriran aquest 1 de juny les escoles dels territoris que estiguin en la fase 2, segons ha exposat aquest dimecres el conseller Josep Bargalló, que ha descrit la reobertura com una mesura per fer front a una «emergència comunitària». Obriran l’1 de juny «per no tornar a tancar», ha avançat. «Continuaran oberts també els mesos de juliol i agost i es posaran a disposició dels ajuntaments i entitats perquè hi puguin desenvolupar de manera segurar activitats lúdiques durant el període estival», ha detallat Bargalló, que ha tirat la pilota a la teulada de les escoles. «Ja tenim el pla marc; ara cada escola ha de realitzar el seu propi pla per adaptar-se a aquestes mesures», ha assenyalat.  Mesures que passen per grups reduïts –més reduïts com més petits són els alumnes– i per mantenir una distància de seguretat de dos metres entre alumnes. ¿Com? Cada centre haurà de veure-ho «en funció de la seva realitat».

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.