El Departament d’Educació ha elaborat un pla d’obertura dels centres educatius de Catalunya per a finals del curs actual i per al proper curs 2020-2021. El conseller Josep Bargalló l’ha presentat aquest migdia en una roda de premsa telemàtica. El Pla aprovat avui pel Procicat té per objectiu, com ha exposat el conseller Bargalló, “d’entendre el centre com un centre de formació, com un centre comunitari, d’atenció personalitzada a l’alumne. Hi ha uns elements que volem deixar clars a la ciutadania: el curs acaba  com estava previst i, tal i com es va declarar a la conferència d’educació, acabarà el 19 de juny. El curs actual no tornarà a reprendre’s de forma tradicional, no hi haurà classes com estaven enteses. S’està fent telemàticament i acabarà telemàticament. Les condicions sanitàries no ens permeten acollir tots els alumnes i a tots els centres en classes tradicionals”.

Durant la seva intervenció, el titular d’Educació ha volgut “reconèixer la feina diària, constant del nostre professorat, de tots els nivells, que han superat trobar-se en una situació que no esperaven, fer feina des de casa, canviar les programacions, i que ho estan fent d’una manera excepcional. Agrair a les direccions dels centres que ens hagin facilitat la nostra tasca, i a les famílies. Ens trobem davant d’un gran repte que és l’emergència educativa que ens trobarem al setembre, i que hem de fer entre tots i entre tots hem de tirar endavant”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.