“No han consultat amb nosaltres, ens hem assabentat de les mesures en el moment que el conseller Bargalló feia la roda de premsa”, explica el secretari general de la Fundació Escola Cristiana, Miquel Mateo.

Mateo assegura que no coneixen el pla de reobertura de centres educatius –“perquè a les concertades no ens l’han enviat”–, però recorda que el conseller va apel·lar especialment a l’autonomia dels centres, cosa que, en la seva opinió, “vol dir que serà cada centre educatiu en funció de la seva realitat el que aplicarà i haurà d’adaptar aquest pla general a la seva situació concreta”. Miquel Mateo lamenta ahir la “inconcreció” del conseller Bargalló des del primer moment de la crisi i va assegurar que “per dir això ja hauria pogut dir «espavileu-vos com pugueu»”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.