El Departament d’Educació publicarà demà dia 15 de gener al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria de concurs oposició de 5.000 places per a l’ingrés als cossos docents per aquest any 2020 amb l’objectiu d’estabilitzar les plantilles de professorat dels centres. En aquesta convocatòria s’inclouran novetats que han estat negociades en la mesa sectorial docent, per potenciar-ne la vessant pràctica i pedagògica i es mantindrà la inversió de l’ordre de realització de les proves realitzada en la convocatòria anterior.

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, qui ha presentat la roda de premsa amb el director general de Professorat, Ignasi Garcia Plata, ha destacat que “en 3 o 4 anys, sumarem gairebé 18.000 places. Això significarà una política clara per l’estabilització del professorat i una millora de la qualitat del sistema”. En aquest sentit, ha afegit que “un dels objectius del Departament és l’aposta per l’estabilització de les plantilles de professorat que passa per la convocatòria d’oposicions d’una manera sostinguda”.

Les 5.000 places corresponen a les especialitats del cos de professors d’ensenyament secundari, el cos de professors d’escoles oficials d’idiomes,  el cos de professors d’arts plàstiques i disseny i del cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.