En relació a l’accident succeït ahir al vespre en una indústria química a La Canonja (Tarragona), el Departament d’Educació comunica que no hi ha afectacions destacades als centres educatius propers al territori. Les classes s’estan duent a terme amb normalitat a tots els centres.

Pel que fa a les conseqüències en els edificis educatius, les escoles i instituts de Salou i Vilaseca no s’han vist afectats.

Pel que fa a La Canonja, municipi on es va produir el sinistre, el centre que més ha patit les conseqüències de la deflagració és l’Institut Collblanc, amb vidres trencats i alguna esquerda, tot i que no ha patit cap dany estructural. A l’escola del mateix municipi també han aparegut esquerdes i s’han trencat alguns vidres.


A Tarragona ciutat, hi ha afectacions a les instal·lacions del Complex Educatiu on s’hi ubica l’Institut Pere Martell. Aquest és el centre més afectat, amb desperfectes a tots els finestrals de plàstic de la part dels tallers . La resta de centres dels barris tarragonins de Bonavista, Torreforta, La Granja i Campclar també  presenten alguns desperfectes menors.

Els comentaris estan tancats.