La creació d’una plataforma a les Balears per defensar l’escola concertada dels atacs que afirma que pateix per part de l’administració pública és una notícia sorprenent. Més que res, perquè l’escola concertada viu dels doblers de l’administració pública. O sigui: la pagam tots. I és més que dubtós que amb els doblers de tots, per exemple, es paguin centres on s’ensenya a creure en una religió determinada, sigui la que sigui -encara que, aquí, sempre sol ser la mateixa-.

Els responsables de la plataforma lamenten que els centres concertats no tinguin el mateix tractament que els públics, però alhora reclamen la llibertat de no ser públics, o sigui, de regir-se d’una manera diferent. Com han de tenir el mateix tractament si ells mateixos reclamen que han de ser diferents?

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.