La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Educació i de la Delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de La Pobla de Segur i l’Ajuntament de la Torre de Capdella, han signat un protocol d’intencions per promoure els ensenyaments professionals d’esports de muntanya a la comarca del Pallars Jussà. L’acte de signatura i de presentació ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de la Pobla de Segur, població que acollirà un centre de formació professional específic per a la qualificació professional en esports de muntanya.

La comarca compta amb un entorn natural propici per a les activitats esportives, que és d’interès general per les condicions naturals i les infraestructures existents, i amb l’Institut de La Pobla, que és un referent d’èxit en FP d’esports d’hivern, de muntanya i escalada, fets que han motivat dur a terme aquest protocol. Concretament, l’han signat el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós, la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, l’alcalde de la Pobla, Marc Baró, i l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.