El Govern ha aprovat avui subscriure un acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i el Ministeri d’Educació per promoure la programació informàtica al batxillerat i a la formació professional. El conveni entre totes dues administracions suposarà dur a terme un projecte, anomenat “Escola de pensament computacional”, que fomenti l’ús de la programació de robots per treballar la informàtica, electrònica i mecànica com a recurs educatiu en el batxillerat i en l’FP.

Per això, es preveuen un seguit d’actuacions per desenvolupar el projecte. Entre elles, l’elaboració de recursos educatius, de cursos de formació en xarxa i seminaris presencials, la difusió de bones pràctiques entre centres, la realització de projectes col·laboratius intercentres, l’avaluació del programa i l’elaboració d’informes de resultats.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.