Tres escoles de Girona Est participen des d’aquest curs en un projecte de millora educativa a partir de la integració del teatre com a eix vertebrador de l’aprenentatge. En concret, són les escoles Font de la Pólvora, Vila-roja i Sagrada Família les que incorporaran durant tres cursos estratègies de les arts escèniques a la seva metodologia. Es tracta d’una nova edició del projecte Escoles Tàndem que organitza la Fundació Catalunya-La Pedrera des del 2011 –a Salt fa un any que està en funcionament a l’institut Sunyer–, basat en la col·laboració entre un centre educatiu i una institució de referència. En aquest cas la institució és la Fundació La Ciutat Invisible – Temporada Alta, i suposa “un triple salt mortal” –en paraules de la directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra– perquè s’ha decidit incloure-hi tres centres alhora, cosa que fa que la inversió global sigui de 225.000 euros.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.